× Dashboard Helpdesk FAQs Activiteiten bezoeken Inloggen

Online cursus: "How Artificial Intelligence Can Support Healthcare"

Delen   

Omschrijving

Artificial Intelligence (ook wel kunstmatige intelligentie of AI) biedt de mogelijkheid om zorgprofessionals te ondersteunen in hun werk, wat kan zorgen voor een hogere kwaliteit van de zorg en een vermindering van de werkdruk. Zo kan het worden ingezet in de diagnostiek, behandeling en monitoring van patiƫnten.
Tijdens deze gratis en online cursus leert men over de technische achtergrond van AI en de toepassing ervan in de zorg, maar ook de legale, ethische en sociale aspecten die hierbij komen kijken. De cursus is met name ontworpen voor de zorgprofessional, maar het is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in AI en de zorg in het algemeen. Denk aan biomedisch wetenschappers, ziekenhuismanagers, geneeskundestudenten en patiƫnten.
De cursus staat gepland voor vier uur per week gedurende vier weken, maar u kunt het op uw eigen tempo volgen, wanneer het u uitkomt. Daarnaast hebben wij speciaal voor de Slimme Zorg Estafette een aparte run van de cursus aangemaakt, waarin wij vanuit het UMCG aanwezig zullen zijn om vragen te beantwoorden en deel te nemen aan de discussies!

Organisatie(s)

Rijksuniversiteit Groningen
Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Contactpersoon

Rosa Verhoeven (Universitair Medisch Centrum Groningen)

Locatie

Online

Wanneer

Maandag 31 januari 2022

Aanmelden

Je kunt je voor deze activiteit niet via het platform aanmelden. Je kunt je via deze link aanmelden.
Wil je deze activiteit wel verplaatsen naar Mijn activiteiten? Klik dan hier om in te loggen, als je nog geen account hebt klik dan hier om te registreren.

Domein(en)

Eerstelijnszorg
Geestelijke gezondheidszorg
Jeugd(gezondsheids)zorg
Revalidatie/paramedische zorg
Verpleeghuiszorg
Zelfzorg/preventie
Ziekenhuis
Verstandelijke gehandicaptenzorg
Welzijn
Thuiszorg
Onderwijs
Sociaal domein
Gezondheidsvaardigheden


naar
boven