× Dashboard Helpdesk FAQs Activiteiten bezoeken Inloggen

Feedbackpanel - Wat zijn jouw plannen voor digitalisering van de zorg?

Delen   

Omschrijving

Tijdens de Slimme Zorg Estafette geven de consultants van Q-Consult Zorg feedback en advies over jouw plannen voor digitalisering van de zorg.

Hoewel de nut en noodzaak van digitalisering bekend is, blijft het voor zorgorganisaties een uitdaging om digitalisering goed vorm te geven en middelen op een juiste manier in te zetten. Belangrijk hierbij is dat je een concreet plan van aanpak hebt, digitale middelen op de juiste manier worden geïmplementeerd en er succesvolle adoptie plaatsvindt. Heb je vragen over deze onderdelen, of andere punten omtrent digitalisering van zorg? Kom dan naar het feedbackpanel van Q-Consult Zorg. Het feedbackpanel kijkt naar je plannen en ideeën op het gebied van digitalisering en voorziet je van feedback en advies. Meld je aan voor een sessie van 20 minuten op één van de vrijdagen! Vervolgens nemen wij contact met je op voor het inschrijven op een datum en tijdstip.

Q-Consult Zorg is ruim tien jaar actief in het digitaliseren van de zorg met het uitgangspunt de kwaliteit van zorg te verbeteren. Tientallen zorginstellingen, honderden teams en duizenden zorgmedewerkers hebben onder begeleiding van Q-Consult Zorg organisatorische, team en en persoonlijke ontwikkelstappen gezet in de inzet van e-health in hun digitale zorg.

Contactpersoon

Marion van Dijk (Q-Consult Zorg)

Locatie

Online

Wanneer

Vrijdag 4 februari 2022 van 09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag 18 februari 2022 van 09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag 25 februari 2022 van 09:00 tot 17:00 uur

Aanmelden

Om je voor deze activiteit aan te melden dien je ingelogd te zijn, als je nog geen account hebt klik dan hier om te registreren.

Domein(en)

Eerstelijnszorg
Geestelijke gezondheidszorg
Jeugd(gezondsheids)zorg
Revalidatie/paramedische zorg
Verpleeghuiszorg
Zelfzorg/preventie
Ziekenhuis
Verstandelijke gehandicaptenzorg
Welzijn
Thuiszorg
Onderwijs
Sociaal domein


naar
boven