× Dashboard Helpdesk FAQs Activiteiten bezoeken Inloggen

Ervaar de digitale anamnese: zorg van de toekomst!

Delen   

Omschrijving

Hoe ziet de toekomst van de zorg eruit en welke rol spelen digitale auto-anamnese, data, dashboards en voorspelmodellen hierin? We nemen jullie mee in de visie ConsultAssistent, waarin we ernaar streven om van elke patiënt te leren hoe de zorg bij de volgende beter kan.

In deze activiteit ervaar je op interactieve wijze:
• Hoe de patiënt meer regie heeft binnen een zorgpad;
• Hoe de arts meer tijd heeft voor de patiënt;
• Hoe we data gebruiken om de zorg te verrijken.

Eerst vul je live in de ConsultAssistent tool een korte digitale auto-anamnese en follow-up in. Daarna zie je hoe je als patiënt inzicht hebt in het klachtenverloop en gepersonaliseerde voorlichting ontvangt.
We tonen hoe je deze informatie ziet als arts en daarmee sneller tot de kern kan komen tijdens het consult. Ook presenteren we live dashboards van de gehele patiëntpopulatie.
Tot slot laten we zien wat we met alle verzamelde data kunnen. Denk hierbij aan het attenderen op een zeldzame aandoening of een potentieel onnodig poliklinisch consult. Maar ook het voorspellen of een MRI scan nodig is op basis van de auto-anamnese.

Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Schrijf je in voor onze activiteit en graag tot dan

Organisatie(s)

ConsultAssistent

Contactpersoon

Maartje van Gelder (ConsultAssistent)

Locatie

Online

Wanneer

Woensdag 9 februari 2022 van 10:00 tot 11:00 uur

Aanmelden

Om je voor deze activiteit aan te melden dien je ingelogd te zijn, als je nog geen account hebt klik dan hier om te registreren.

Domein(en)

Ziekenhuis


naar
boven