× Dashboard Helpdesk FAQs Activiteiten bezoeken Inloggen

Technologie in de jeugdzorg

Delen   

Omschrijving

Technologie & Jeugd. Het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit heeft ook invloed op de werkwijze van de jeugdzorgprofessionals. Tijdens deze fysieke bijeenkomst laten we deelnemers kennismaken met verschillende technologische middelen, die zij in kunnen zetten in de begeleiding/behandeling aan kinderen en jongeren. We delen de ervaringen die al bekend zijn. Na een gezamenlijke opening kunnen de deelnemers kiezen uit verschillende workshops om de technologie verder te ontdekken en te ervaren. Denk aan Virtual Reality, Serious Gaming en Robotica. Saxion voert praktijkonderzoek uit naar de effecten van de inzet van technologie en het ontwikkelen van methodische werkwijzen. Hierbij worden ook de implementatievraagstukken en -uitdagingen niet vergeten.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Jeugdbescherming Overijssel, Enliven Social Enterprise en Hogeschool Saxion in samenwerking met de Werkplaats Sociaal Domein Twente.
Er is plek voor 40 deelnemers, dus meld je snel aan!

Organisatie(s)

Jeugdbescherming Overijssel
Saxion Universiteit toegepaste wetenschappen
Enliven - social enterprise
Werkplaats Sociaal Domein Twente

Contactpersoon

Claire Diets (Jeugdbescherming Overijssel)

Locatie

Stadscampus Connect-U, Ariƫnsplein 1 te Enschede

Wanneer

Donderdag 3 februari 2022 van 13:00 tot 17:00 uur

Aanmelden

Om je voor deze activiteit aan te melden dien je ingelogd te zijn, als je nog geen account hebt klik dan hier om te registreren.

Domein(en)

Jeugd(gezondsheids)zorg


naar
boven