× Dashboard Helpdesk FAQs Activiteiten bezoeken Inloggen

Landelijke opening SZE 2022

Delen   

Omschrijving

Van noord naar zuid en van oost naar west: tijdens de opening van de Slimme Zorg Estafette 2022 nemen we je in vogelvlucht mee in wat er allemaal op het programma staat in de maand februari. In twee uur tijd lichten we waardevolle initiatieven uit het gebied van slimme zorg en innovatie en werpen we een blik vooruit op de mooie activiteiten die in de SZE worden georganiseerd. Met verschillende experts en ervaringsdeskundigen bespreken we de aanpak, resultaten en goede voorbeelden van slimme zorg. En we gaan in gesprek over de dilemma's en uitdagingen die spelen als het gaat om bijvoorbeeld implementatie, opschaling en privacy.

Tijdens de opening komen belangrijke thema's van de SZE aan bod: (regionale) samenwerking, opschalen, het patiƫntperspectief, juiste zorg op de juiste plek en anders werken in de zorg. We discussiƫren over echte casussen en praktijkervaringen. Ook jij als online bezoeker kunt je stem laten horen, door vragen te stellen, je mening te geven en te reageren op polls. We maken er een informatieve, inspirerende en interactieve show van!

Het programma wordt nog verder uitgewerkt, maar wat je in ieder geval kunt verwachten:

09.30 Opening door dagvoorzitter Stefan Wijers
10.00 Panelgesprek: aan de hand van een aantal casussen gaan we met verschillende experts en de deelnemers thuis in gesprek.
11.15 Afronding

Enthousiast geworden? Meld je dan alvast aan voor de opening via de knop 'Aanmelden'!

Organisatie(s)

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Contactpersoon

Slimme Zorg Estafette (Slimme Zorg Estafette)

Locatie

Online

Wanneer

Donderdag 27 januari 2022 van 09:30 tot 11:30 uur

Aanmelden

Om je voor deze activiteit aan te melden dien je ingelogd te zijn, als je nog geen account hebt klik dan hier om te registreren.

Domein(en)

Eerstelijnszorg
Geestelijke gezondheidszorg
Jeugd(gezondsheids)zorg
Revalidatie/paramedische zorg
Verpleeghuiszorg
Zelfzorg/preventie
Ziekenhuis
Verstandelijke gehandicaptenzorg
Welzijn
Thuiszorg
Onderwijs
Sociaal domein


naar
boven