× Dashboard Helpdesk FAQs Activiteiten bezoeken Inloggen

Webinar Leefstijlbevordering met behulp van technologie in de eerste en tweede lijn

Delen   

Omschrijving

Hoe kun je patiënten zo goed mogelijk begeleiden bij een gezonde leefstijl, waarbij zij zelf de regie nemen over hun gezondheid? In het project Stevit werken mensen met risico op hart- en vaatziekten aan hun gezondheid met behulp van thuismeetapparatuur. Deelnemers verwerken via een app hun metingen, die via een tussenstation inzichtelijk zijn voor de huisartsenpraktijk.

Momenteel loopt er een pilot om patiëntendata van thuismetingen gefilterd en overzichtelijk in het Huisarts Informatie Systeem (HIS) weer te geven. Hierbij worden zelfmeetdata van patiënten en professionele data gescheiden. Het betreft een technologische primeur voor Stevit, een project dat gelieerd is aan Gezonde Zorg, Gezonde Regio (GZGR).

In dit webinar gaan huisarts Just Eekhof, praktijkondersteuner Roos Guijt en hoogleraar Cardiologie Douwe Atsma van het LUMC met elkaar en met u in gesprek over de aanpak, resultaten en pilot van Stevit. Wilt u als zorgverlener in de eerste of tweede lijn patiënten zo goed mogelijk en op efficiënte wijze begeleiden bij een gezonde leefstijl? Of bent u benieuwd naar de pilot met zelfmeetdata in het HIS? Meld u aan voor dit webinar!

Organisatie(s)

Reos
Huisartsenpraktijk Stevenshof
LUMC

Contactpersoon

Kees van Delft (Reos)

Locatie

Online

Wanneer

Donderdag 10 februari 2022 van 16:00 tot 17:00 uur

Aanmelden

Helaas is het niet meer mogelijk om aan te melden voor deze activiteit.

Domein(en)

Eerstelijnszorg
Zelfzorg/preventie
Ziekenhuis
Gezondheidsvaardigheden


naar
boven