× Dashboard Helpdesk FAQs Activiteiten bezoeken Inloggen

Virtuele expositie 'Langer zelfstandig(er) wonen'

Delen   

Omschrijving

Technologie heeft ons de afgelopen periode ondersteund en onze zelfredzaamheid vergroot. Wie had kunnen voorspellen dat het onderwijs massaal over zou stappen op digitaal onderwijs? Of dat 80-plussers zich WhatsApp-bellen of Face Timen eigen zouden maken? Of dat je met een visuele beperking met behulp van een spraakherkenning-tool de computer kan gebruiken?

Het is mooi dat er in tijden van crisis volop mogelijkheden blijken te zijn om het leven van iedereen eenvoudiger, efficiƫnter, toegankelijker een aangenamer te maken. Technologie draagt steeds meer bij aan een inclusieve samenleving, waarin iedereen zo zelfstandig en volwaardig mee kan doen!

Het programma
Tijdens de virtuele expositie vertellen Jolanda van Til of Kim Runhaar, coƶrdinatoren bij de TZA IJssel-Vecht, over de ontwikkelingen op het gebied van technologische aanpassingen in huis en in de zorg. Online worden diverse domotica en technologische aanpassingen besproken en uitgelegd.

Ook de ervaringsdeskundigen van Toegankelijk Zwolle komen aan het woord. Zij vertellen op welke manier digitalisering en technologie bijdragen aan hun zelfredzaamheid en kwaliteit van leven.

Wees welkom, laat je informeren en inspireren!

Organisatie(s)

TZA IJssel Vecht
Toegankelijk Zwolle

Contactpersoon

Miranda Pol (TZA)

Locatie

Online

Wanneer

Dinsdag 1 februari 2022 van 14:30 tot 16:30 uur
Vrijdag 4 februari 2022 van 14:30 tot 16:30 uur

Aanmelden

Je kunt je voor deze activiteit niet via het platform aanmelden. Je kunt je via deze link aanmelden.
Wil je deze activiteit op dinsdag 1 februari 2022 van 14:30 tot 16:30 uur wel verplaatsen naar Mijn activiteiten? Klik dan hier om in te loggen, als je nog geen account hebt klik dan hier om te registreren.

Je kunt je voor deze activiteit niet via het platform aanmelden. Je kunt je via deze link aanmelden.
Wil je deze activiteit op vrijdag 4 februari 2022 van 14:30 tot 16:30 uur wel verplaatsen naar Mijn activiteiten? Klik dan hier om in te loggen, als je nog geen account hebt klik dan hier om te registreren.

Domein(en)

Eerstelijnszorg
Geestelijke gezondheidszorg
Jeugd(gezondsheids)zorg
Revalidatie/paramedische zorg
Verpleeghuiszorg
Zelfzorg/preventie
Ziekenhuis
Verstandelijke gehandicaptenzorg
Welzijn
Thuiszorg
Onderwijs
Sociaal domein
Gezondheidsvaardigheden


naar
boven