× Dashboard Helpdesk FAQs Activiteiten bezoeken Inloggen

Webinar: Regionale samenwerking bij inzet van zorgtechnologie: hoe vind je elkaar en hoe houd je elkaar vast?

Delen   

Omschrijving

Webinar: Regionale samenwerking bij inzet zorgtechnologie | Hoe vind je elkaar én hoe houd je elkaar vast?

Ben je op zoek naar manieren om als zorgorganisatie samen te werken met anderen rondom de inzet van zorgtechnologie? Laat je dan inspireren tijdens dit webinar door twee zorgorganisaties die hier inmiddels veel ervaring in hebben opgedaan. Zij sloegen de handen ineen en maakten gebruik van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) van ZonMw om e-health op te schalen in hun organisatie.

In de regio Helmond/de Peel zochten Savant Zorg en de Zorgboog elkaar twee jaar geleden op voor de inzet van zorgtechnologie bij zorg aan huis. Want twee weten immers meer dan één en samen bereik je meer en kom je verder. In een interactief webinar nemen beide organisaties ons mee in hun ervaringen tijdens de reis die zij samen maakten met behulp van de SET. Hoe kwam de samenwerking tussen deze 'concullega's' tot stand? Hoe houden zij de samenwerking levend, gezien de uitdagingen die de coronapandemie met zich meebrengt? Wat is de rol van Vilans daarin? Maar bovenal: hoe stijgen zij boven de eigen organisatiebelangen uit en blijven zij cliënten en mantelzorgers samen centraal stellen?

Organisatie(s)

ZonMw
De Zorgboog
Savant Zorg

Contactpersoon

Elice Groeneveld (ZonMw (De Zorgboog en Savant Zorg))

Locatie

Online

Wanneer

Donderdag 24 februari 2022 van 13:00 tot 13:45 uur

Aanmelden

Je kunt je voor deze activiteit niet via het platform aanmelden. Je kunt je via deze link aanmelden.
Wil je deze activiteit wel verplaatsen naar Mijn activiteiten? Klik dan hier om in te loggen, als je nog geen account hebt klik dan hier om te registreren.

Domein(en)

Eerstelijnszorg
Verpleeghuiszorg
Thuiszorg


naar
boven