× Dashboard Helpdesk FAQs Activiteiten bezoeken Inloggen

ZorgInnotheek: samen zorgtechnologie uitproberen en slim implementeren

Delen   

Omschrijving

Uit onderzoek blijkt dat zorgmedewerkers graag nieuwe zorgtechnologieën laagdrempelig willen proberen, willen leren hoe ermee te werken en dat zij op zoek zijn naar inspiratie op het gebied van zorgtechnologie.
Attent Zorg en Behandeling ontwikkelde in eigen beheer een applicatie waarin dit allemaal samenkomt: de ZorgInnotheek. Een online tool waardoor zorgmedewerkers innovatieve producten kunnen lenen, uitproberen en reviews met collega's kunnen delen. Een applicatie, zonder winstoogmerk, voor én door de zorg.

In deze interactieve sessie vertelt Lisanne Wiggers, Adviseur Zorgtechnologie bij Attent Zorg en Behandeling, over de aanleiding en ontwikkeling van de ZorgInnotheek. Er is een rondleiding door het online platform en er komt een ervaringsdeskundige aan het woord. Sanne Evers, Regisseur Zorgtechnologie bij Attent Zorg en Behandeling vertelt over de ervaringen met het platform op de werkvloer.

Hoe meer mensen de ZorgInnotheek gaan gebruiken, hoe sneller we leren wat werkt, hoe het werkt en wat het voor de zorg betekent!
Nieuwsgierig naar wat deze applicatie voor een zorgorganisatie kan betekenen en hoe wij samen kunnen werken? Je bent van harte welkom!
Er is tijdens de sessie is veel ruimte voor vragen en om met elkaar in gesprek te gaan.

Organisatie(s)

Attent Zorg en Behandeling

Contactpersoon

Lisanne Wiggers (Attent Zorg en Behandeling)

Locatie

Online

Wanneer

Dinsdag 1 februari 2022 van 15:00 tot 16:00 uur

Aanmelden

Om je voor deze activiteit aan te melden dien je ingelogd te zijn, als je nog geen account hebt klik dan hier om te registreren.

Domein(en)

Revalidatie/paramedische zorg
Verpleeghuiszorg
Welzijn
Thuiszorg
Onderwijs


naar
boven