× Dashboard Helpdesk FAQs Activiteiten bezoeken Inloggen

De rol van de Zorginformaticus / AHIP-er bij Zorginnovaties

Delen   

Omschrijving

In onze studio ontvangen we Nico Kok, die de keynote sessie zal verzorgen. Na deze sessie volgt een discussie over de rol van de Zorginformaticus / de Advanced Health Informatics Practitioner bij Zorginnovaties.
Nico Kok is Verpleegkundige en momenteel Segment Manager Langdurende Zorg DACH (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) bij Ascom. Over zichzelf en zijn sessie vertelt hij: Hoewel ik helaas nooit opgeleid ben als zorginformaticus werk ik wel ruim 20 jaar op het snijvlak van zorg en ICT/Domotica. Na jaren ervaring "aan het bed", zowel intra- als extramuraal, heb ik het snijvlak beleefd vanuit de zorg, het zorgmanagement, de consultancy en het commerciƫle bedrijf.
Graag neem ik jullie mee naar bestaande ICT en Domotica producten en discussieer ik met jullie hoe deze producten een oplossing kunnen zijn/worden in de zorg.
Voor mij zijn het oplossing als ze de werkdruk verlagen en de kwaliteit van zorg verhogen en vooral ook, als het werk er leuker door wordt.
Tevens wil ik jullie een inkijkje geven in hoe leuk en inspirerend het is op dit snijvlak van zorg en ICHT actief te zijn en wat het je kan brengen. Graag tot ziens dus op 10 februari!

Organisatie(s)

Hogeschool Inholland

Contactpersoon

Connie te Grotenhuis (Master Advanced Health Informatics Practice, hogeschool Inholland)

Locatie

Online

Wanneer

Donderdag 10 februari 2022 van 19:00 tot 20:30 uur

Aanmelden

Je kunt je voor deze activiteit niet via het platform aanmelden. Je kunt je via deze link aanmelden.
Wil je deze activiteit wel verplaatsen naar Mijn activiteiten? Klik dan hier om in te loggen, als je nog geen account hebt klik dan hier om te registreren.

Domein(en)

Eerstelijnszorg
Geestelijke gezondheidszorg
Jeugd(gezondsheids)zorg
Revalidatie/paramedische zorg
Verpleeghuiszorg
Zelfzorg/preventie
Ziekenhuis
Verstandelijke gehandicaptenzorg
Welzijn
Thuiszorg


naar
boven