× Dashboard Helpdesk FAQs Activiteiten bezoeken Inloggen

MeetUZ | Sociale innovatie & anders organiseren

Delen   

Omschrijving

Zorgen voor goede zorg is onze gedeelde verantwoordelijkheid. Maar hoe geef je richting aan anders organiseren, en hoe maak je ruimte voor ideeën van de vloer? Deze meetup over sociale innovatie en anders organiseren is een middag vol inspiratie en actie. Het programma bestaat uit een inspiratietalk van een social designer: Manon van Hoeckel. Daarna volgen twee rondes aan thematafels met inspirerende gastsprekers:
Tafel 1 wordt gehost doorHanno de Schipper van Reinaerde , hij vertelt over de "Dare to Care box" en hoe dit sociale innovatie stimuleert. Aan tafel 2 Ralph Bouman u mee in de regionale aanpak met 60 ambassadeurs zorgtechnologie.
Aan tafel 3 hoort u Susanne van Doornik over de transitie naar zelforganiserende teams. Tot slot tafel 4, Jan Hoetmer vertelt over hoe u als teamleider samen met uw team tot baanbrekende vernieuwingen kunt komen. Benut het creatief en innovatief kapitaal van uw team en vernieuw uw stijl van leidinggeven.
Tot slot een workshop storytelling om met een goed verhaal naar huis te gaan. Meer weten? utrechtzorg.net/agenda/meetuz-sociale-innovatie-anders-organiseren

Contactpersoon

Marloes Aarden (Utrechtzorg)

Locatie

Online

Wanneer

Dinsdag 8 februari 2022 van 13:30 tot 17:00 uur

Aanmelden

Je kunt je voor deze activiteit niet via het platform aanmelden. Je kunt je via deze link aanmelden.
Wil je deze activiteit wel verplaatsen naar Mijn activiteiten? Klik dan hier om in te loggen, als je nog geen account hebt klik dan hier om te registreren.

Domein(en)

Geestelijke gezondheidszorg
Jeugd(gezondsheids)zorg
Revalidatie/paramedische zorg
Verpleeghuiszorg
Ziekenhuis
Verstandelijke gehandicaptenzorg
Welzijn
Thuiszorg
Sociaal domein


naar
boven