× Dashboard Helpdesk FAQs Activiteiten bezoeken Inloggen

Activiteit aanmelden

2022: Samenwerken en interactie staan centraal!
Leuk dat je een activiteit gaat organiseren tijdens de Slimme Zorg Estafette 2022!

Deze editie willen we nog meer impact creëren en samenwerking en kennisdeling centraal stellen. Daarom moedigen we je aan om jouw activiteit samen met een andere organisatie te organiseren en de activiteit interactief te maken. Weet je nog niet met wie je wil samenwerken? Geen probleem. Je kan een mede-organisator op een later moment alsnog toevoegen aan je activiteit.

Elk jaar worden er tijdens de SZE vanuit het ministerie van VWS werkbezoeken georganiseerd voor o.a. de ministers en staatssecretaris. Heb je ook interesse in een werkbezoek vanuit VWS? Maak je activiteit dan voldoende interactief en zorg dat je activiteit in het teken staat van samenwerken! Zo maak je meer kans om uitgekozen te worden voor een (digitaal) bezoek.

Om je activiteit aan te melden kun je onderstaand formulier invullen. Na indienen ontvang je van ons een bevestigingsmail. We publiceren jouw activiteit zo snel mogelijk op het platform. Je ontvangt van ons een bericht met verdere informatie zodra de activiteit gepubliceerd is.    

Gegevens indiener
*
*
 
*
*
 
*
*
*
 
Inlog activiteitenplatform
Door middel van het indienen van een activiteit, maak je gelijk een inlog aan voor het platform. Je kan nog meer activiteiten aanmelden, nadat je bent ingelogd of je als deelnemer aanmelden bij andere activiteiten. Deelnemers kunnen ook via het platform contact met jou zoeken als organisator van de activiteit. Zij kunnen contact met jou leggen via het platform door middel van een e-mail te sturen of een chatbericht. Vul hieronder een wachtwoord naar keuze in. Je gebruikersnaam is bovenstaand ingevuld e-mailadres.
 
*
*
 
Regio
In welke regio vindt de activiteit plaats? *
 
Datum en tijd
Wanneer vindt jouw activiteit plaats?
*
 
Let op! Selecteer alleen meerdere data/tijdsvakken als het programma voor deze data/tijdsvakken hetzelfde is. Als er een ander programma is, vul dan een nieuw formulier in voor dit onderdeel.
 
Samenwerking
Met welke organisatie(s) verzorg je deze activiteit?
 
 
Online of op locatie
Uiteraard kan je de URL ook later invullen.
 
Activiteit
*
 
 
Afbeelding uploaden
Bij jouw activiteit plaatsen we graag een passende afbeelding. Upload hieronder jouw foto of een logo.
 
Aanleverspecificaties: JPEG-bestand of PNG-bestand. Bij voorkeur een vierkant beeld van minstens 400 pixels hoog en breed. Bij afbeeldingen van een ander formaat wordt er een uitsnede gemaakt.
 
Afbeelding *
 
Domein
Binnen welk zorgdomein valt jouw activiteit? *
Meerdere antwoorden mogelijk
 
Aanmeldingen
Wij bieden de mogelijkheid om de aanmelding van deelnemers (kosteloos) te verzorgen via ons activiteitenplatform. Deelnemers krijgen dan een automatische bevestiging als ze zich aanmelden voor jouw activiteit. Je krijgt als organisator toegang tot het activiteitenplatform en kunt hier de deelnemerslijsten met e-mailadressen downloaden. Daarmee kun je de deelnemers, indien nodig, aanvullende informatie sturen over je activiteit.
*
*
*
*
 
 
 
 
* verplichte velden
 

naar
boven